Medewerkers die aan Yoga & Mindfulness doen voelen zich vitaler en gelukkiger. Regelmatig beoefenen zorgt voor meer rust, focus, balans & veerkracht. 

VITALER & GELUKKIGER
yoga business almelo nederland bedrijfsyoga mindfulness

De effecten van Yoga & Mindfulness op de prestaties van medewerkers zijn verbluffend. Meer concentratie & focus zorgt voor betere resultaten. 

CONCENTRATIE & FOCUS
yoga business almelo nederland bedrijfsyoga

Ben jij dé Yogadocent voor YogaBusiness.nl?

De maatschappij gaat snel, we hebben het vaak druk, soms te druk en er wordt veel van ons verwacht.

Druk die we onszelf opleggen, prestatiedruk, druk vanuit de organisatie, druk als stel of als gezin, sociale druk, digitale druk, druk als gevolg van een vervelende situatie en noem maar op.

Druk zijn kan ons helemaal opslokken waardoor we onszelf soms wegcijferen en juist de dingen die goed voor ons zijn skippen; want we zijn allemaal…….druk.

Hoe fijn is het dan dat jij met jouw les bijdraagt aan de positieve effecten van Yoga & Mindfulness in het Bedrijfsleven!

yoga almelo yogabusiness nederland mindfulness

01.

Waarom YogaBusiness.nl voor jou als docent?

Wat betekent Yoga?

Vrij vertaald kunnen we het uitleggen als verbinden….Met jezelf, de plek waar je bent, met je mat, je vrienden, collega's, je adem, je rust, je energie en meer…Wij hebben een missie vanuit het hart en met een commerciële inslag: Yoga, docenten, studio's, bedrijven en medewerkers VERBINDEN met al het moois wat Yoga te bieden heeft en niet iedere studio of zzp-er voor zich, maar in verbinding met iedereen die met ons mee wil doen.

Er zijn zoveel mooie en creatieve ideeën, evenals zo ontzettend veel kennis en ervaring maar ook netwerk en potentiële zakelijke opdrachten. Daarom hebben wij, vanuit deze verbinding, YogaBusiness.nl ontwikkeld met de missie het bedrijfsleven massaal met de gunstige effecten en resultaten van Yoga & Mindfulness te laten kennismaken middels een 10 weekse introductie van YogaBusiness.nl

Wij zijn op zoek naar enthousiaste yogadocenten die samen met ons de verbinding willen gaan maken met het bedrijfsleven als YogaBusiness.nl.

Talloze wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat het werkt! Ook in Nederland heeft wetenschappelijk onderzoek de positieve effecten van Yoga & Mindfulness op het werk aangetoond. De onderzochte medewerkers meldden meer scherpte en helderheid en voelden zich productiever ondanks dat ze iets minder werkten vanwege de Yoga & Mindfulness lessen. Ze lieten zien dat ze beter konden omgaan met hun “Workload” &  “Life- Work Balance”. Ook verbeterde hun concentratie & focus, verminderde hun stresslevel en rusteloosheid, verbeterden zij hun slaapkwaliteit en voelden ze zich relaxter.

Yoga en Mindfulness blijkt een perfecte aanvulling voor het bedrijfsleven.

De Kracht van Samen en in Verbinding is altijd sterker dan alleen staan. 1 bedrijf, tientallen docenten, 1 missie, 1 visie. De kracht van Yoga & Mindfulness delen met het bedrijfsleven!

Één naam voor bedrijfsyoga; YogaBussiness.nl
Yoga Business.nl logo plat

Jij geeft gewoon een toffe les en factureert  yogabusiness.nl. Je wordt ruim vergoed! Wij zorgen voor de contacten, jij verzorgt de les.  

Lesgeven, Ontzorgen, Factureren
jeshoots-com-219386-unsplash

02.

De Kracht van Samen!

Als zelfstandig zzp-er? Óf onder de vlag van één bedrijfsnaam? YogaBusiness.nl; met z'n allen bereiken we meer! 

Docenten en Studio's uit heel Nederland kunnen zich aanmelden als lid om Yoga & Mindfulness namens YogaBusiness.nl te geven. Je wordt ontzorgd in alle administratieve en organisatorische werkzaamheden. Het enige wat je wel doet is fijne lessen verzorgen en YogaBusiness.nl factureren. Daarnaast betaal je een maandelijkse contributie van € 9,95 (op te voeren als bedrijfskosten). 

  • Je wordt ontzorgd
  • Je mag de naam YogaBusiness.nl vrij gebruiken
  • Je wordt voorzien van info, flyers, visitekaartjes, presentaties en meer..
  • Je komt in ons landelijk register als YogaBusiness docent
  • Je wordt goed beloond voor het aanbrengen van een opdracht
  • Je verdient meer dan bovengemiddeld
yoga actief nederland yogabusiness.nl mindful
Meer weten?

Ook nieuwsgierig naar wat YogaBusiness.nl voor jou als docent kan betekenen? Maak even een afspraak. 

03.

Ervaringen

Dit vertellen onze klanten

Een flink aantal bedrijven mogen we inmiddels rekenen tot onze klanten: o.a. Gemeenten, bankwezen, vastgoedbedrijven, zorgorganisaties en internet bedrijven zijn positief te spreken over ons aanbod.

Als Gemeente Borne hebben wij YogaBusiness een dikke 8 gegeven voor wat zij voor ons hebben betekend. Mede hierdoor is het project Vitaal Borne zeer geslaagd!

Jurgen2

Jurgen Schiphorst

Gemeente Borne

Binnen Adwise investeren wij graag in onze mensen, dit doen we al middels voeding, uitstekende arbeidsvoorwaarden en nu ook met YogaBusiness.nl.

Adwise is zeer tevreden over dit concept en de resultaten! 

Gijs Adwise

Gijs Westerbeek

CEO Adwise, your digital brain 

Verkozen tot Twents Ondernemer van het jaar 2018 !

yogabusiness.nl

Vanuit jouw authenticiteit met feeling voor het bedrijfsleven geef jij fijne lessen.

Yoga & Mindfulness verspreiden
Yoga Nederland yogabusiness.nl Almelo

Door samen te werken met YogaBusiness.nl vergroot je jouw kans op extra inkomsten.

Extra inkomsten

04.

Voor wie is YogaBusiness.nl interessant?

Voor alle docenten die de handen in één willen slaan en vanuit 1 naam het bedrijfsleven de voordelen van bedrijfsyoga & mindfulness willen laten ervaren en hiervoor goed beloond willen worden.

Schrijf je in als docent

Schrijf je in als docent en werk met ons mee onder de naam YogaBusiness.nl

Creëer extra inkomsten én help mee om yoga & mindfulness te verspreiden binnen het bedrijfsleven!  

Schrijf je in als studio om Yoga namens YogaBusiness.nl aan te bieden voor bedrijfsmedewerkers in jouw studio

Werkgevers die incompany geen ruimte hebben, krijgen van ons de naam van jouw studio om daar hun mensen onder te brengen. Het bedrijf komt naar jou om Yoga & Mindfulness te ontvangen. 

Kom in ons Landelijk Register

Als docent e/o studio kom jij in ons Landelijk Register voor Bedrijfs Yoga & Mindfulness. Aanvragen vanuit jouw regio komen automatisch naar je toe! 

GEÏNTERESSEERD? MAAK EEN AFSPRAAK !
Telefoon +31613041911

 

 

Monday - Friday: 08.00-17.00
E-Mail: Info@YogaBusiness.nl